HAKUSIVU

Toimielimet hallituksen työrukkasena

Hallitus on valinnut toimintansa avuksi useita toimielimiä. Toimielinten toimikausi on sama kuin hallituksella eli kolme vuotta. Vuoden 2015-2018 toimielinten tehtävät ja kokoonpanot löydät alta.

Henkilöiden yhteystiedot löydät täältä

Toimielimet


Työvaliokunta

Työvaliokunnan tehtävänä on hoitaa liiton juoksevia asioita ja valmistella hallitukselle asiat, jotka eivät kuulu muiden toimielinten valmisteltaviin. Työvaliokunnan kokouksista pidetään pöytäkirjaa.
Työvaliokunta toimii lisäksi Rautatievirkamieslehden toimitusneuvostona. Toimitusneuvoston tehtävänä on valvoa Rautatievirkamieslehden toimittamista ja antaa lehden sisältöä ja toimitustapaa koskevia ohjeita.

Vähäuski Kari, pj
Lahtinen Juha
Wiita Irma
Valkeinen Aino
Salmenkangas Pekka
Raimoaho Minna

Kokouksiin osallistuvat puhe- ja esitysoikeuksin valtakunnalliset pääluottamusmiehet, viestintä- ja kehityspäällikkö ja neuvottelupäällikkö.

Keskuslakkotoimikunta

Keskuslakkotoimikunnan tehtävänä on työtaisteluvalmiuden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä työtaistelujen organisointi ja johtaminen hallituksen alaisena.

Vähäuski Kari
Lahtinen Juha
Salmenkangas Pekka

Junaturvallisuustoimikunta

Junaturvallisuustoimikunnan tehtävänä on junaturvallisuusasioiden valmistelu ja tukiryhmänä toimiminen Finrailin, VR:n ja Liikenneviraston yms. työryhmissä toimiville. Toimikunta voi tehdä myös liikenteenohjaajien resursseja, työoloja, koulutusta ja pätevyysvaatimuksia koskevia esityksiä.
Toimikunnan päätöksistä pidetään pöytäkirjaa. Toimikunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan ja sihteerin.

Tervo Kari, pj
Karte Tommi
Mustonen Juha-Pekka
Väisänen Leena
Mikkola Aki
Lindblom Harri

Kokouksiin osallistuvat puhe- ja esitysoikeuksin valtakunnalliset pääluottamusmiehet, liiton puheenjohtaja ja neuvottelupäällikkö.

Vapaa-ajantoimikunta

Vapaa-ajantoimikunnan tehtävänä on liiton liikunta-, kulttuuri-ja vapaa-ajantoimintojen valmistelu. Talvipäivien järjestäminen, pyydettäessä kesäpäivien järjestelyissä avustaminen. Toimikunnan kokouksista pidetään pöytäkirjaa. Toimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja sihteerin.

Ruotsalainen Jari, pj
Kulju Riikka
Wiita Irma
Hyvönen Paula
Sairo Paula
Roitto Mikko
Talousvastaava Vähäuski Kaisa (puhe- ja läsnäolo)
Viestintä- ja kehityspäällikkö Lankinen Marika (puhe- ja läsnäolo)

Rautatievirkamiesten vanhainkotisäätiön hallitus 2015−2016

RVL:n vanhainkotisäätiön hallituksen tehtävänä ovat säätiön sääntöjen mukaiset tehtävät: säätiön omaisuuden hoito ja avustusten myöntäminen, säätiön hallinto ja juoksevat asiat.

Wiita Irma
Peltola Karri
Juselius Seppo
Romu Pekka
Lahtinen Juha
Vähäuski Kaisa

Ota yhteyttä
Lomaketta ei voida lähettää, koska selaimessasi ei ole JavaScript-tuki päällä.
Asiani on
Viesti RVL:n toimistolle
Palaute
Nimi*
Sähköposti tai puhelinnumero*
Viesti*
Paljonko on viisi ynnä viisi (numeroina)?*